Pampers premium care pelene 3-6kg 96kom

Pampers premium care pelene 3-6kg 96kom

4.9
Proizvođač: Procter & Gamble
Opis: Upijajući kanalići. Ravnomerno upijanje za pouzdanu zaštitu od vlažnosti. Materijal koji dopušta koži da diše. Omogućava protok vazduha kako bi bebina koža bila zaštićena. Indikator vlažnosti - menja boju u plavo pokazujući da je beba nakvasila pelenu. Nežne poput svile - materijal meka poput svile, za nežnu bebinu kožu. Prilagođeno prema zoni pupka. Dizajniran za prve dane vaše bebe. Zaštita kože sa 5 zvezdica.
Sastojci: Losion: Petrolatum, Stearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Aloe Barbadensis Leaf Extract
Neto masa: 96kom
Zemlja porekla: Poljska
Napišite utisak

Napišite komentar

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar.

4 komentara za Pampers premium care pelene 3-6kg 96kom

6 Mar 2020
5

Ma jedne su Pampers!Samo njih kupujem za unukicu i nema brige,guza suva i cista,nema ojeda,nema propustanja,pelene za peticu!

24 Jan 2020
4.8

Ja isto koristim ove pelene za svoju bebu,odlicne su.Nista ne propustaju i nema ojeda,rekla bih da su vrlo vrlo nezne za bebinu kozu.

21 Nov 2019
4.9

Ove pelene sam koristila i za prvo dete, a koristim i sada sa drugim. Nikada ih nisam menjala jer nikada nije bilo ojeda niti su ikada propustile.

24 Jun 2019
4.9

Ove pelene sam kupovala kada mi je dete bilo malo i to su jedine pelene od kojih se nikada nije ojeo i nikada nisu propustile. Nikada više nisam kupila nijedne druge- samo smo menjali veličinu kako je rastao, a na kraju smo prešli na Premium Pants koje se stvarno lako oblače kada imate nemirnu bebu koja nema puno strpljenja za presvlačenje. Vrlo sam zadovoljna.