Nivea papirna maska za lice Urban skin detox 10 minutna sheet maska

Nivea papirna maska za lice Urban skin detox 10 minutna sheet maska

3.63
Proizvođač: Beiersdorf
Opis: Savršen tretman prilagođen užurbanom, urbanom stilu života – dubinski čisti kožu od zagađujućih materija. Svakodnevni stres, uticaji iz spoljašnje sredine i zagađenje mogu da imaju negativne posledice kada je u pitanju kožu. Odvojite 10 minuta za opuštanje i sačekajte da NIVEA Urban Skin Detox 10-minutna maska dubinski deluje i očisti kožu od toksina. Sheet maska natopljena zelenim čajem i crnim ugljem pruža koži zdrav izgled i osećaj čistoće i svežine. Ako želite da održite zdrav izgled kože, koristite sheet masku dva puta nedeljno. Za dodatni osećaj svežine, masku držite u frižideru pre upotrebe.
Napišite utisak

Napišite komentar

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar.

4 komentara za Nivea papirna maska za lice Urban skin detox 10 minutna sheet maska

5 Mar 2020
4.9

E meni je ova maska super! Citam sad komentare i ocigledno da devojke nisu znale, ali ova maska je prvenstveno za ciscenje! Znaci i sluzi da vam ocisti kozu! Nije za ishranu koze, za to koristite kremu nakon maske. Meni je strava, imam masnjikavu kozu i odlicno radi!

4 Mar 2020
2.6

Ova maska je bila potpuni promadaj za mene! Dobila sam je na poklon u nekom paketu i probala, ali mi uopste nije prijala. Mislim da je vise za ciscenje nego za prehranu koze. Nije za moj tip koze definitivno!

3 Mar 2020
3.7

Meni je ova maska preinvazivna! Bukvalno imam osećaj da mi isisa sve što valja u mojoj koži, probala sam je na preporuku drugarice, ali definitivno nije za mene. Sviđa mi se to što je kao neka maramica, pa se lako stavlja, to je eto prednost.

13 Feb 2020
3.3

Meni je ova maska prejaka, baš zateže kožu