Bambo nature pelene 12-22kg 54kom

Bambo nature pelene 12-22kg 54kom

0.07
Proizvođač: Abena A/S
Opis: Pelena za decu sa eko oznakom, proizvedena u Danskoj. Vaša garancija za minimalan uticaj na vaše dete i prirodnu sredinu.
Sastojci: spoljašnji tekstilni sloj (spoljna strana) od polipropilena (PP) i polietilena (PE). Apsorbujuće jezgro od poliakrilata (SAP) i celuloze (ECF fuuf). Unutrašnja strana od mekanog materijala
Neto masa: 54kom
Zemlja porekla: Danska
Napišite utisak

Napišite komentar

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar.

3 komentara za Bambo nature pelene 12-22kg 54kom

26 Oct 2020
0

E bravo, ovo su upravo jedne od tih pelena koje su mi savetovali na pocetku da koristim. Boze sacuvaj. Ekoloske/ DJAVOLA mog sve je to isto po sastavu, a ovo Bamboo nece spasiti svet. Ali dobre pele sigurno hoce spasiti vas i vasu bebu od nepotrebnih pranja vesa i budjenja sto puta nocu

21 Feb 2020
0

Moram da se nadovežem na ovog gospodina koji ima loše iskustvo sa ovim brendom pelena jer sam i ja imala slično! Pelene su se raspadale stalno! Užas. Bukvalno nisam ni iskoristila celo pakovanje za bebu, dala sam ih komšinici da pokloni nekome. Užas. Vratili smo se na Puffies i Pampers, kako kad sam koje nalazila u prodavnici. Ali ovo sam samo jednom probala i nikad više!

16 Feb 2020
0.2

Zamenimo Pampers koji koristimo 8 meseci i s kojim nikad nismo imali problema ovog tipa, za ove Bambo “nature” pelene i posle 3 dana desi nam se ovo. Pukla unutrašnjost i razlilo se ovo što skuplja tečnost i dete provelo više sati u ovim kuglicama posvuda.

Bambo nature pelene 12-22kg 54kom