Bakina Tajna Ajvar 300g

Bakina Tajna Ajvar 300g

4.45
Proizvođač: Foodland d.o.o.
Opis: Proizvod je pasterizovan. Po tradicionalnoj recepturi, bez konzervansa, veštačkih boja i aditiva. Ajvar Bakina Tajna je proizvod tradicionalne srpske kuhinje, čija se receptura vekovima prenosi kao strogo čuvana tajna sa kolena na koleno. Nezaobilazni je deo svake zimnice. Pažljivo birani plodovi, ručno brani, garantuju najbolji mogući kvalitet. Sam način pripreme garantuje vrhunski ukus.
Sastojci: pečena crvena paprika 94%, suncokretovo ulje, so, alkoholno sirće.
Neto masa: 300g
Zemlja porekla: Srbija
Napišite utisak

Napišite komentar

Morate biti ulogovani da biste ostavili komentar.

4 komentara za Bakina Tajna Ajvar 300g

16 Sep 2019
5

Stvarnoo dobar ajvar. Neke stvari jednostavno ne volim da kupujem u supermarketu, a ajvar je jena od njih, ali ovaj je stvarno dobar i nikada ne bih rekla da je “industrijski”. A možda i nije, nadam se da ga stvarno pripremaju na Smederevcu kao što se priča. Svidja mi se i teglica koju uvek naravno zadržim i iskoristim iznova i iznova, tako da moj glas ide ovom proizvodu!

30 Jun 2019
4.6

I ako retko kupujem industrijski ajvar, smatram Bakinu tajnu za najbolji proizveden u Srbiji. Odličan ukus i tekstura, gotovo da može parirati domaćem.

27 Jun 2019
4.7

Odlican industrijski ajvar sa malko jacom cenom.

26 Jun 2019
3.5

I dalje jedan od najboljih “komercijalnih” ajvara na našem tržištu. Bilo bi dobro da bude malo manje masan, ali ok- ukus je pobedio.