Mišljenja i ocene
pravih potrošača

Koliko ste puta kupili proizvod kojim ste se potpuno oduševili i poželeli da svima kažete koliko je dobar, a tako malo poznat? A koliko puta ste kupili dobro poznati proizvod i doživeli potpuno razočaranje?

Na pravom ste mestu: Consumer Patrol je top lista najboljih i najlošijih proizvoda na našem tržištu. Na ovom mestu imate slobodu da date svoje iskreno mišljenje o proizvodima koji su Vas oduševili, a i o onima koji su Vas razočarali. Ocenite, komentarišite i podelite svoje fotografije. Neka se za dobre proizvode čuje još dalje, a neka loši proizvodi ostanu tamo gde i treba da budu: van vaših korpi za kupovinu.

ocenite proizvod

Jedinstvena baza proizvoda
na našem tržištu

Na našem sajtu pronaći ćete većinu proizvoda sa našeg tržišta koji pripadaju grupi robe široke potrošnje. Prehrambene namirnice, kozmetika, kućna hemija, proizvodi za negu beba... sve su to proizvodi na koje nam odlazi najveći deo našeg kućnog budžeta, a toliko malo vremena posvećujemo preispitivanju naših odluka koje donosimo uglavnom automatski i nesvesno. Retko kada ćemo se stvarno zapitati "da li je ovo zaista najbolji izbor" jer, ko danas još ima vremena da se bavi istraživanjem koje je najbolje kiselo mleko? Kupićete ono koje vam je na dohvat ruke ili ono koje ste kupili prošle nedelje. Pa i nije bilo tako loše? Možda. Ali možda pored njega stoji drugo mnogo bolje!

PRETRAŽITE BAZU PROIZVODA