@miljana
Status: Silver Contributor
Tokeni: 14

Komentari korisnika @miljana

Danonino jagoda To go 70g
1 Aug 2020
5

Sjajna užina za klince! Mnogo više volim kada ovo pojedu nego neki keks i slične prazne kalorije

President maslac neslani 125g
2 Mar 2020
4.5

Vrhunski buter, pravi francuski, prosto mi je žao da ga stavim u bilo koje kolače, ali kroasani sa njim su najbolji koje možete zamisliti. Uvek se isplati kupiti dobar buter!

C Puding sa ukusom slatke pavlake 40g
27 Jan 2020
4.6

I ja sam otkrila ovaj puding slucajno kada sam ga greškom uzela umesto Vanile. Pet puta bolji ukus! Sjajno!

Papir za pečenje Alufix Formatirani listovi 38x42, 20 komada
19 Sep 2019
2.3

Ovaj proizvod me je toliko iznervirao da sam stvarno morala da ostavim komentar i to sa slikom! Pravila sam pizzu i papir se bukvalno zalepio za podlogu. Toliko se zalepio da nisam uspela ni da ga skinem, već se sav pokidao i iskidao i na kraju sam se baš iznervirala! A kupila sam austrijski proizvod, misleći da je to siguran kvalitet! Za izbegavanje!

Fortin ovsene pahuljice 250 g
16 Sep 2019
4.8

Ranije sam kupovala ovsene pahuljice u zdravoj hrani na meru, jer stvarno volim da kupujem sve na rinfuz zbog otpadne ambalaže koja tako praktično ne postoji.Međutim, često mi se desi da su ovsene pahuljice užegle i jednostavno imaju neki loš ukus, kao da su predugo stajale. Zato sam prešla na ove ovsene pahuljice koje kupujem idalje u zdravoj hrani, a mislim da ih ima i po prodavnicama. Uvek su sveže i vrlo brzo omekšaju, što mi se posebno svidja, a nema nekih dodataka i konzervansa koga se ježim! Još kada bi ih upakovali u papirnu ambalažu, dala bih sve petice

Bakina Tajna Ajvar 300g
16 Sep 2019
5

Stvarnoo dobar ajvar. Neke stvari jednostavno ne volim da kupujem u supermarketu, a ajvar je jena od njih, ali ovaj je stvarno dobar i nikada ne bih rekla da je “industrijski”. A možda i nije, nadam se da ga stvarno pripremaju na Smederevcu kao što se priča. Svidja mi se i teglica koju uvek naravno zadržim i iskoristim iznova i iznova, tako da moj glas ide ovom proizvodu!

Ribella namaz od tune ribella fresh pate 80g
16 Sep 2019
3.9

Kada nemam vremena da pravim sama svoju tuna paštetu, onda kupim ovu kao najmanje zlo (nema veštačkih boja i aroma, ali ima konzervansa što me iskreno nervira jer je rok trajanja ionako kratak ionako mora da se drži u frižideru, čemu onda konzervansi?). Vrlo vrlo je ukusna, pa je ponekad kupim.

Zlatiborski jogurt Ukusi moga kraja 2,8% mm 1kg
16 Sep 2019
4.8

Probala sam ovaj jogurt sasvim slučajno pre dve tri nedelje jer je bio na akciji u Idei i odličan je! Baš mi odgovara ukus, nije kiseo, a nije ni blag kao neki drugi jogurti koji više liče na mleko. Nadam se da ga stvarno prave na Zlatiboru od mleka lokalnih proizvođača.

Kapri kornet sladoled Frikom
2 Sep 2019
4.9

Kapri mi je bio omiljeni sladoled detinjstva, a kada se pojavio u kornetu- oduševila sam se. Trebalo bi samo malo više fila da dodaju, FRIKOME, čuješ li me? ;D

mleko uht alpsko 3.5%mm 1l
2 Sep 2019
4.9

Žao mi je što moram da kažem da i pored svih domaćih mleka, ja kupujem ovo, ali vidim da nisam jedina. Stvarno je ukusno i imam utisak da stvarno pijem mleko, a ne vodu. Preporučujem.

Zlatiborac tanka slanina slajs 100 g
2 Sep 2019
4.9

Fino tanko sečena pančeta onako kako mi teško mogu naseći na odeljenju za suhomesnato, zato više volim da je kupim ovako upakovanu. Umotana u suve šljive… olalaa!

Kulinat natur dodatak jelima sa povrcem 500 g
2 Sep 2019
4.4

Nisam baš osoba koja se hrani 100% zdravo, jer nemam puno slobodnog vremena da se bavim pripremom i nabavkom hrane, ali ovaj začin sam počela da koristim umesto obične vegete, jer nema pojačivače ukusa, kojih se grozim i plašim, a opet volim da jela budu ukusna i koliko toliko zdrava. Koristim ovaj začin već godinama i daje jelu isto tako dobar ukus kao klasična vegeta, samo nekako prirodniji. Preporučujem!

Podravka lino lešnik čokolino žitna kašica 200g
2 Sep 2019
4.9

Ovo mi je bio omiljeni slatkiš kada sam bila mala, a mnogo mi je drago da i dalje postoji, pa mogu i svom detetu da ga dam, da budem sigurna da mu dajem nešto kvalitetno kada traži nešto slatko. Ukus je idelja isti! Omiljeni Lešnjak Čokolino